Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Amerikkalainenjalkapallo
Kotipaikka Hanko
Sarja II-divisioona
Jäseniä 36 (Pelaajalista)
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Robert, profiilikuva
Robert

Syyskokous 2018
Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Syyskokoukseen 08.12.2018 klo 18:00. Cuplishalli Teollisuuskatu 4, 10900 Hanko.

Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 1.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko(miuku)gmail(piste)com

Sun City hakee uusia jäseniä mukaan toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut seuratoiminnasta ja haluat olla mukana vaikuttamassa Hankolaiseen urheiluun ole rohkeasti yhteydessä Sun Cityn hallitukseen. suncityhanko(miuku)gmail(piste)com

Robert, profiilikuva
Robert

Sun City Hanko Ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen Kevätkokoukseen 20.06.2018 klo 18:00. Hangon Kaupunginkirjasto Vuorikatu 3, 10900 Hanko.
Kokoukseen osallistujat ja liittyvät aloitteet ilmoitettava hallitukselle viimeistään 13.06.2018 sähköpostitse osoitteeseen suncityhanko(miuku)gmail(piste)com

Lue loput viestit

SUN CITY HANKO